Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerker worden

Vrijwilligers zijn de basis van onze werking. Dierenasiel Ieper kan niet zonder de vele vrijwilligers en dagelijkse wandelaars, maar ook niet zonder de extra steun via de giften van onze diverse trouwe leden. Jaarlijks wordt er een week van de vrijwilliger gehouden. Wanneer deze door gaat is te volgen op : www.vrijwilligersweek.be. Vooral die week is het uitgelezen moment om de talrijke vrijwilligers van harte te danken en dit mede namens de duizenden dieren die zij door hun inzet hebben geholpen.

 

Ons dierenasiel is zonder twijfel de voornaamste schakel in onze werking als dierenbescherming, doch er zijn nog steeds teveel activiteiten die door dezelfde handen moeten gedragen worden.

Medewerker worden Dierenasiel IeperU bent reeds steunend lid, dit is prachtig. Wij zoeken evenwel nog steeds een aantal mensen om een handje toe te steken in het Iepers dierenasiel. Als u een deel van uw vrije tijd wenst te gebruiken om samen met ons wat te doen voor de vele hulpbehoevende dieren, dan moet u beslist contact met ons opnemen.

Het meest voor de handliggende is de beurtrol in het weekend : deze stelt ons regelmatig voor problemen. Indien u zich één zaterdag of zondag per maand kunt vrijmaken voor het dierenasiel, dan zijn we samen reeds een heel stuk in de goede richting vertrokken om alles veel vlotter te kunnen organiseren.

Daarnaast zijn er nog tal van taken die wat moeten verdeeld of herverdeeld worden. Zo zou het prachtig zijn dat wij nog vrijwilligers kunnen "werven" om een aantal administratieve taken te verlichten, de verzorging van de dieren, het  opknappen van klusjes enzovoort. Misschien kunt u tijd vrijmaken om ons propagandamateriaal - zoals  steunkaarten en kalenders - aan de man te brengen…?

 

Wens je medewerker te worden bij dierenasiel Ieper?

Vul dan snel via deze link het formulier in.