Wist je dat?

wist je dat?

Wij sinds enkele maanden met een bijna heel nieuw team zijn in ons dierenasiel, op enkele anciens na. Deze anciens hebben de laatste maanden keihard gewerkt om de nieuwe medewerkers op te leiden! Na een drukke zomer vol kittens, volwassen katten en honden wil ik al onze medewerkers bedanken voor hun inzet! Er zijn soms frustraties geweest, wat gevloek en soms fouten. MAAR fouten maken is menselijk! Alle vrijwilligers zijn dagelijks bezig met de dieren, de meeste hebben een fulltime job en een huishouden. Het zijn allemaal toppers dus!! we hebben kittens moeten afgeven, heeel veel verzorgen, veeel klauwers gezien, veel katten leed gezien..

DAAROM

Aan alle vrijwilligers een dikke dankuwel voor de inzet!! Afbeelding verwijderd.Afbeelding verwijderd.Afbeelding verwijderd.Afbeelding verwijderd.Afbeelding verwijderd.

Zonder julie zou er geen asiel zijnAfbeelding verwijderd.

And last but not least

Een dikke dankuwel aan al onze opvangmama's en opvangpapa's voor het geduld, de liefde en de vele ritten naar de dierenartsen! Vele kittens hebben het niet overleefd en dan was er groot verdriet. MAAR vele kittens hebben ook een goede thuis gevonden. 1000x bedankt

Zonder julie zijn wij niets! Afbeelding verwijderd.

Afbeelding verwijderd.